Uutiset

Korttikilpailu


Paimenpostin korttikilpailu SPKY:n 35. juhlavuoden kunniaksi.

 

Tänä vuonna juhlitaan yhdistyksen 35 -vuotista taivalta. Paimenposti haluaa huomioida juhlavuoden kutsumalla muutamia taiteilijoita suunnittelemaan yhdistyksen tarvikemyyntiä varten paimennusaiheisen työn. Toteutustapa on vapaa, kunhan valmis työ on painettavissa kortiksi painotalossa.
 
Aihepiiri on - ei enempää eikä vähempää kuin PAIMENNUS. Mielikuvitukselle jää siis paljon tilaa. Kutsumamme taiteilijat ovat Ninka Reittu-Kuurila, Kirsi Vertainen ja Laura Suhonen. Kukin taiteilija suunnittelee kaksi korttia.
 
Näiden korttien oheen avaamme lukijoille mahdollisuuden osallistua korttitalkoisiin lukijakilpailun muodossa. Parhaat 2 - 4 korttia painetaan taiteilijakorttien oheen yhdistyksen tarvikemyyntiin eli mainetta ja kunniaa on tarjolla vielä tuntemattomille suuruuksille. 
Julkaistavien korttien valmistajat saavat pienet palkinnot tarvikemyynnin valikoimista. Kilpailun tuomariraati koostuu Paimenpostin toimituskunnasta ja asiantuntijajäsenistä.
 
Kilpailuun osallistumisaika: toukokuu - elokuu 2013. Kilpailutyöt lähetetään Paimenpostin toimitukseen joko sähköpostilla paimenposti@gmail.com tai postiosoitteeseen Paimenposti, Tammenlahdentie 710, 58830 Parkumäki.
 
Valitut kortit julkaistaan SM 2013 -kisoissa ja sitä seuraavassa Paimenpostissa. Alkuperäiset työt kaikkine oikeuksineen omistaa jatkossa Suomen Paimenkoirayhdistys ry, joka voi käyttää niitä muussakin julkaisutoiminnassaan. 
 
Tervetuloa osallistumaan!

Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017