Uutiset

Hallitus tiedottaa


Kilpailuasioista 2016


Hallitus on hyväksynyt seuraavat kilpailutoimikunnan esitykset koskien paimennuskilpailuja:

Nautakisojen sääntöjen päivitys

Hakukaaripisteet 20 (ennen 10), kuten lammaskisoissa, ja kokonaisarviopisteet poistetaan (ennen 5 pistettä). Yhteispisteet jatkossa 90 (1-luokka) ja 100 (2-luokka).

Junnu- ja nuortenmestaruuskisojen uudelleen nimeäminen

Samana vuonna koira voi kisata vain yhdessä mestaruusluokassa. Junnumestaruuskilpailujen nimi vaihdetaan 1-luokan mestaruudeksi. Kilpailu rajataan alle kolmevuotiaille koirille. Koira ei saa ennen kisapäivää olla täyttänyt kolme vuotta. Nuortenmestaruuden nimi vaihdetaan 2-luokan mestaruudeksi.

Robur on paimennuskisojen pääsponsori

Kilpailujen järjestäjä vastaa palkintosäkkien hankkimisen kisapaikalle. Robur -yhteyshenkilö on Martina Bergström (050-3542984 ja cinttura@hotmail.com), ottakaa yhteyttä, jos kysyttävää tai muutoksia kisoihin.

Roburin palkintosäkit tulevat Ruotsista ja Robur ei halua lähettää pieniä lavoja vaan ison lavan kerralla. Niin kauan kuin palkintosäkkejä saa, niitä jaetaan kisoissa. Palkintosäkit tulevat vain ajoissa ilmoitettuihin kisoihin. Kilpailukutsuun tulee ilmoitus, onko ruokapalkinnot vai ei. Palkintosäkkejä ei jaeta jälkikäteen, jos kisaaja tai hänen edustajansa ei ole läsnä palkintojenjaossa.

Jos kilpailuluokassa on viisi tai vähemmän ilmoittautunutta, vain voittaja palkitaan. Nautakisoissa kolme parasta tuloksen saanutta palkitaan aina. Pop-up-kisoihin ei taata palkintoja. Kisajärjestäjät hoitavat itse palkinnot kisapaikalle Martina Bergströmiltä.


Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017