Uutiset

Kutsu Nuoren ohjaajan


Young Handler MM-kilpailuun
Paimennuksen MM-kilpailut heinäkuussa 2017 Hollannissa
 
Suomen Paimenkoirayhdistys SPKY ry lähettää joka kolmas vuosi järjestettäviin paimennuksen MM-kilpailuihin kahdeksan koirakon maajoukkueen. Vuoden 2017 maajoukkue on jo valittu ja nimetty viime kesän aikana kilpailtujen karsintakilpailujen avulla.
 
MM-kilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Brittein saarten ulkopuolella Manner-Euroopassa, ja kisapaikaksi on valikoitunut Alankomaat. Vuoden 2017 MM-kilpailuissa järjestetään myös nuorille ohjaajille tarkoitettu MM-mittelö: World Trial Young Handler 2017. 
 
SPKY on valmis lähettämään MM kisojen Young Handler kisaan maksimissaan kaksi (2) edustajaa Suomen paimennusmaajoukkueen jäsenenä. 
 
Young Handler-kilpailuun osallistumisen pääsyvaatimukset: 
1. Nuoren Ohjaajan yläikäraja on 21 vuotta. Osallistujan on oltava alle 21-vuotias MM-kilpailun ensimmäisenä päivänä (13.7.2017).
2. Nuori Ohjaaja ei ole saanut aiemmin edustaa maataan aikuisten maajoukkuetasolla.
3. Brittijoukkueet (Englanti, Irlanti, Skotlanti ja Wales) sekä kilpailun isäntämaa Alankomaat saavat nimetä kilpailuun enintään kolme (3) osallistujaa per maa. Muut maat saavat nimetä kaksi (2) osallistujaa maata kohden.  
4. Nuorten Ohjaajien ilmoittautumislomakkeet (Young Handler entry forms) jaetaan ja käsitellään ISDS (International Sheepdog Society) toimistossa. 
5. MM-kilpailuiden Nuorten Ohjaajien karsintalähtö kilpaillaan lauantaina 15.7.2017, ja viisi karsintalähdön parasta kilpailee sunnuntaina 16.7.2017 järjestettävässä Young Handler-finaalissa.
6. Nuorten Ohjaajien kilpailuun ei kanneta osallistumismaksua.
7. Ilmoittautumisen lähemmät ohjeet ja ilmoittautumislomakkeet ovat saatavilla helmikuun 2017 alussa samaan aikaan kuin ilmoittautuminen itse MM-kilpailuun aukeaa. Suomen ilmoittautumisesta ja yhteyksistä sekä MM-maajoukkuetta koskevista järjestelyistä MM-kilpailuorganisaatioon vastaa Minna Eronen (yhteystiedot alla).
8. Suomen paimennuksen maajoukkueen pääsyvaatimukset Suomen Young Handler –edustajalle ovat, että osallistumaan pyrkivän koirakon on täytynyt olla mukana maajoukkuekarsinnassa vuoden 2016 aikana käydyissä karsintakilpailuissa.
 
Lisätietoja:
 
MM-kilpailujen yhteyshenkilö, SPKY / Minna Eronen, puh. 050 586 5056
Puheenjohtaja, SPKY / Petri Keski-Korpela, puh. 050 564 4979, www.spky.fi 

Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017