Uutiset

MM -joukkueelle ja kisoille


oma Facebook -ryhmä

 

SPKY:n tiedotus on avannut heinäkuun puolivälissä kilpailtavia MM-kilpailuja varten fb-sivun "Suomen paimennuksen MM-maajoukkue - World Trial 2017", joka on tarkoitettu yleisöä ja mediaa varten. Sivu on toteutettu suljettuna ryhmänä, jonne olette tervetulleita liittymään. Ryhmässä seurataan Suomen joukkueen valmistautumista ja kisaamista 13.-16.7.2017 käytävässä kilpailussa. 
 
Joka kolmas vuosi kilpailtavat World Sheepdog Trials (WT) eli paimennuksen MM-kilpailut kilpaillaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa Brittein saarten ulkopuolella. Alankomaat on ottanut vetovastuun kisoista ja ne pidetään Opmeerin kunnassa Hollannissa heinäkuun 13.-16. 2017. Kisan nettisivut löytyvät netistä www.worldsheepdogtrials.org ja Facebook sivu on jo käytössä.
 
Kilpailuun osallistuu reilusti yli 200 koirakkoa ympäri maailman. Suomesta kilpailuun osallistuu kahdeksankoirainen maajoukkue: kapteeni Anja Lehtiö (BB Coel ja Kemi Rhys) Lieto, Elisa Kotikoski (Bell ja Musti) Somero, Minna Eronen (Heili) Kitee, Leena Jussila (Cowlow Jess) Loviisa, Jonna Paasila (Borderliz Magdalena) Vantaa ja Michaela Wikberg (Borderliz Sune) Närpes sekä juvalainen Aada Teittinen (BB Mitch), joka edustaa Suomea Young Handler kilpailussa. Maajoukkueen varakoirakko MM-kisoissa on Johanna Hirvonen ja Ronja Juvalta.
 
Fb-sivu laitetaan tiedoksi myös tiedotusvälineille SPKY:n tiedotteissa! Tervetuloa mukaan MM-kisatunnelmaan! Nostetaan Suomen lippu korkealle! 
 
 
Kesä- ja kisaterveisin :-)
 
Anne Konsti, tiedottaja

Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017