Suomen Paimenkoirayhdistys ry.

Hallitus tiedottaa


mm. karsintasysteemistä

Muista jäsenmaksu  

Oletko muistanut maksaa jäsenmaksun? Vuoden ensimmäinen Paimenposti ilmestyy kaikille viime vuonna jäseninä olleille, mutta tämän jälkeen lehti lakkaa tulemasta, ellei jäsenmaksua ole maksettu.
 

Kilpailuista 2018 

Karsintakilpailusysteemi:

Karsintakilpailusysteemin uudistusta selvitettiin, mutta todettiin, että se ei ole vielä valmis, joten ainakin 2018 vuosi mennään nykyisellä systeemillä.
 
SPKY ylläpitää esikarsintalistaa, jolta valitaan vuoden 2018 maajoukkuekarsintakilpailuihin pääsevät kolmosluokan koirakot. Pisteitä kerätään alkaen edellisen vuoden SM-kisan kahdesta lähdöstä (ei finaalia). Lista päivittyy jatkuvasti kauden viimeiseen karsintakilpailuun asti, kuitenkin niin, että v. 2018 SM-kisojen jälkeen edell. vuoden (2017) SM-lähdöt putoavat listalta pois. Maajoukkue v. 2019 EM- ja PM-kisoihin valitaan vuoden loppuun mennessä. SM-2018 kilpailuun pääsevien koirakoiden esikarsintalista on muuten sama kuin edellä, mutta siihen lasketaan mukaan vain kuluvan vuoden kilpailut.
 
Esikarsintakisoiksi hyväksytään vain sellaiset kilpailut, joihin on ilmoittautunut 25 kolmosluokan koirakkoa ja kilpailut on ilmoitettu kuukautta ennen kisapäivää.
 
Kilpailijamäärät 3-luokassa kasvavat koko ajan. Kevään 2018 aikana selvitetään, löydetäänkö jokin ratkaisu millä pystyttäisiin tarjoamaan jokaiselle mahdollisuus päästä ainakin joihinkin kilpailuihin. Mahdollinen muutos tiedotetaan kevään aikana ennen kilpailukauden alkamista.
 
Kilpailukalenteri päivittyy netissä. Karsinta-, esikarsinta- ja muista kilpailuista tiedotetaan heti yhdistyksen nettisivuilla, kun ne varmistuvat. Perusperiaate ilmoittautumiseen ja osallistumiseen on pysynyt samana.
Ilmoittautuminen kilpailuihin alkaa noin neljä viikkoa ennen ja päättyy kaksi viikkoa ennen kilpailua. Ilmoittautuminen osoitteeseen kilpailuvastaava@spky.fi
 
Kilpailumaksu on suoritettava HETI ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ kilpailutilille kyseiselle kilpailulle annetulla viitenumerolla. Rajoitetuissa kilpailuissa saat kilpailuvastaavalta varmistuksen, että mahdut kilpailuun. Maksa sitten heti, kun olet saanut varmistuksen!
 

Young Handler-kilpailun osallistujavaatimukset:

Koirakolta vaaditaan 3-luokan tulos ennen ilmoittautumispäivää (ei ole vielä tietoa, järjestetäänkö YH-kisa Tsekeissä EM:ssä).
 
Vain SPKY:n kisojen tulokset huomioidaan.
Vain Suomessa vakituisesti asuvat voivat edustaa Suomea ko kilpailuissa.
 

Nordic Nursery-kilpailun osallistujavaatimukset:

Suomella paikkoja 10. 
Etusijalla ovat koirakot, joilla on tulos 3-luokasta. 
Jos paikkoja jää, niin myös 2-luokan tuloksen saaneet huomioidaan. 
 
Vain SPKY:n kisojen tulokset huomioidaan.
Vain Suomessa vakituisesti asuvat voivat edustaa Suomea ko. kilpailuissa.
 
 


Seuraava sivu: Uutiset


Elma2017