Uutiset

Kilpailumaksut maksetaan etukäteenKilpailumaksut maksetaan vuoden 2010 alusta lähtien pankkiin. Kilpailukutsussa määritellään maksun viimeinen maksupäivä. Jälki-ilmoittautuminen on edelleen mahdollista.


KILPAILUMAKSUT SIIRTYVÄT PANKIN KAUTTA MAKSETTAVIKSI V. 2010

Viime vuosina kilpailijamäärät ovat nousseet, mikä on lisännyt kilpailuvastaavan ja kilpailujärjestäjien työmäärää. Työn helpottamiseksi on kilpailutoimikunta ehdottanut ja hallitus päättänyt kilpailuihin liittyvän rahaliikenteen siirtämisestä pankkiin.

Jatkossa ilmoittautumismaksut maksetaan pankkiin. Ilmoittautumiset tehdään seuraavasti:

  • Kilpailuvastaavalle ilmoittaudutaan viimeistään 1 viikkoa ennen kilpailua kirjallisesti sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeellä, yhteystiedot ovat kilpailukutsussa.
  • Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivämäärä sekä kilpailukohtainen viitenumero annetaan aina kilpailukutsussa.
  • Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta kuin pätevästä syystä (esim. lääkärintodistus).
  • Kilpailija jää pois lähtölistoilta, mikäli maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Samalla kilpailija tulkitaan jälki-ilmoittautuneeksi.
  • Jälki-ilmoittautuneelle kilpailumaksu on kaksinkertainen (20 €) ja se maksetaan kilpailuvastaavalle kisapaikalla.
  • Tietoa vuoden 2010 ensimmäisistä kilpailuista löytyy kilpailukalenteri-sivulta.

 

Kilpailupaikalla ilmoittaudutaan kisavastaavalle ennen lähtöä, jotta lähtölista saadaan  hyvissä ajoin valmiiksi. Samalla jälki-ilmoittautuneet maksavat kisamaksun.

Uudella systeemillä haetaan sujuvuutta, selkeyttä ja työnsäästöä kasvaneiden kilpailijamäärien ja kisajärjestelyiden hallintaan. Kiitämme jäsenistöä ja kilpailijoita yhteistyöstä.

Hallitus 


Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017