Uutiset

Kurssi- ja kilpailukesä 2010


Untitled document


Kesästä on muotoutumassa hieno kurssi- ja kilpailukesä. Yhdistyksen sivustoilla on jo etukäteistiedot suuresta osasta tulevia kursseja ja kilpailukalenteri on kovaa kyytiä täyttymässä.

Untitled document


Kurssiasiaa

Yhdistyksen nettisivuilla Toiminta --> Koulutus --> Kurssit -osiossa päivitetään jo kurssi­tar­jon­­­taa. Yhdistys tarjoaa kursseja ja koulutuspäiviä eri puolilla Suomea. Keväällä Katri Piilola kurssittaa Vie­re­mällä 22.-23.4.2010. Muutaman vuoden takaisen EM -voittajan Karin Söderbergin kurssille Kiteellä 14.-15.7.2010 on ilmoittautuminen nyt maaliskuun aikana. Kurssin järjestää Min­na Eronen, p. 050-586 5056.

Ruotsista pois muuttava, skotlantilaistuva Mosse Magnusson pitää kurssin 19.-20.7.2010 Somerolla. Hän on tunnetusti ollut erittäin pidetty ja osaava kouluttaja, ja on hieno asia, että hän edelleen haluaa käydä Suomessa kouluttamassa.

Ensi kertaa Suomeen tulevat norja­laiset Jo Agnar Hansen ja Karin Matsson pitävät niin ikään Somerolla kurssin 23.-25.7.2010. Tälle kurssille on yhteensä kolmen päivän aikana 48 koirapaikkaa eli 8 koiraa/kouluttaja/pvä.

Heinäkuun tarjonnan täydentää viime vuonna jo hyvän vastaanoton saaneet kelpiepäivät, jotka pidetään tällä ker­taa Ha­mi­nas­sa 12.-13.7.2010.  Lisääkin kursseja varmasti ilmaan­tuu pitkin kautta. Netistä ja lehdestä ne löytyvät heti, kun vain kurssivastaava kurssit@spky.fi saa niistä tiedon. Koulutus- ja muussakin yhdistysasiassa apuna jäsenistöllä on myös aluevastaavaverkosto. Aluevastaavat löytyvät täältä netistä. Harjoituspaikkalistaa yritetään myös pitää ajan tasalla.

Kilpailukalenteri ja kisamaksut

Kilpailukalenteri päivittyy netissä. Kisoihin ilmoittaudutaan siellä näkyvien kilpailukutsujen mukaisesti, joten pitä­­kää silmät auki. Tämän hetkisen tiedon mukaan ainakin Somerolla, Juupajoella, Juvalla, Raahessa ja Rantasalmella kilpaillaan tänäkin kisakautena. Kiitokset ahkerille kisoja järjestäville tiloille! SM 2010 -kisat kilpaillaan Putkisalon tilalla Rantasalmella.

Kilpailuvastaavana toimii edelleen Tiina Mäkelä, s-posti: tiina.makela(a)pp.nic.fi ja p. 041-4624987. Häneen voi olla yh­tey­dessä, kun haluaa järjestää kilpailut tai osallistua niihin. Kisamaksut siirtyivät vuoden alusta etukäteen pankkiin maksettaviksi. Tästä on tiedotettu netissä ja lehdessä.

Pitäkää silmät ja korvat auki ja käykää katsomassa, mitä tapahtuu! Varatkaa vapaata ja tulkaa nauttimaan hyvästä seurasta ja mielekkäästä toiminnasta!

 

 


Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017