Uutiset

Nuorten leiri kesäkuussa Putkisalossa


Untitled document Yhdistys ja Putkisalon tila järjestävät kesällä 2011 paimennusleirin nuorille. Kolmipäiväisen leirin aikana tutustutaan paimennuksen saloihin ja lammastalouteen Rantasalmella Putkisalon tilalla. Leiri on tarkoitettu alle 18-vuotiaille nuorille ja heidän koirilleen.
Untitled document

Nuorten paimennusleiri Putkisalossa 8.-10.6.2011Aika: keskiviikkona 8.6. puolilta päivin perjantaihin 10.6.2011 iltapäivään

Paikka: Putkisalon tila/Susanna Nuutinen ja Mikael Westerstråhle, Rantasalmi

Kouluttaja: Johanna Hirvonen

Osallistujamäärä: väh. 5 - enintään 8 alle 18 -vuotiasta osallistujaa koiran kanssa


Putkisalossa pidetään kesäkuussa nuorten paimennusleiri. Kouluttajana toimii Johanna Hirvonen, jolla on mittava kokemus paimenkoirien kasvatuksesta, koulutuksesta ja käytöstä. Hän on myös tehnyt paljon lapsi-ja nuorisotyötä sekä harrasteissa että koulumaailmassa. Siksi Johanna sopiikin loistavasti vetämään nuorten leiriä.

Koska sekä kouluttajan että yhdistyksen pääasiallinen osaaminen tähtää oikeaan paimentavan koiran työkäyttöön, kurssille otettavat rodut ovat työlinjaiset bordercollie ja working kelpie. 


Leirillä tutustutaan paimennuksen lisäksi lammastalouteen ja monenlaista muutakin mukavaa on suunnitelmissa. Majoitus on Putkisalossa siskonpedissä. 

Tarkempi aikataulu ja kurssiohjelma lisätään myöhemmin.


Kurssin hintaan 100 euroa sisältyy kurssin ohjelma, ruokailut ja majoittuminen!

Ilmoittautuminen alkaa 15.4.2011, sähköpostiin: anne.konsti (a) gmail.com

Lisätietoja antaa Susanna Nuutinen, susanna.nuutinen (a) putkisalo.fi


TERVETULOA!


Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017