Uutiset

Kilpailuihin ilmoittautuminen aikaistuu


Untitled document Kilpailuilmoittautuminen aikaistuu kahteen viikkoon. Ilmoittautumiset kilpailuvastaavalle sekä maksut pankkiin tehdään tästä keväästä eteen päin viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailuja. Myöhemmin ilmoittautuneilta peritään kilpailumaksu kaksinkertaisena kilpailupaikalla.
Untitled document Yhdistyksen kilpailukausi alkaa Tammisaaressa toukokuussa kolmosen kisoilla. Kauden kisakalenteri löytyy sekä Paimenpostista että yhdistyksen nettisivuilta Kilpailukalenteri -otsakkeen alta. Kalenterissa näkyvät kilpailuihin ilmoittautumiseen kuuluva maksutieto sekä viitenumero, joka on aina kilpailukohtainen. Pyydämme tarkkuutta viitenumeron suhteen, sillä se merkittävästi helpottaa kilpailusihteeriä sekä ennen kilpailuja että jälkitöissä kirjanpidon suhteen.

Kilpailuilmoittautumisen ja -maksujen aikaistaminen kahteen viikkoon ennen kisoja pyrkii parantamaan järjestävän tahon, kuten kisatilojen ja kilpailusihteerin kuhunkin kilpailuun kohdistamia resursseja. Aikaistamiseen päädyttiin, koska aiemman käytännön (maksu viikkoa ennen kilpailuja) mukaan eräpäivänä suoritettu maksu näkyi yhdistyksen tilillä vasta seuraavan viikon maanantaina, mikä luonnollisesti aiheutti vaikeuksia pitää kirjaa siitä, kuka koirakko oli maksunsa suorittanut.  
 
Aikaistamisella ei poisteta mahdollisuutta jälki-ilmoittautumisiin. Kaikki ilmoittautumiset annetun määräajan umpeuduttua katsotaan aina jälki-ilmoittautumisiksi. Mikäli maksu ei näy kilpailutilillä eräpäivään mennessä, kilpailijan tulee suorittaa maksu kaksinkertaisena eli se katsotaan jälki-ilmoittaumiseksi.   

Toivomme hyvää yhteistyötä kilpailujärjestelyiden sujuvuuden onnistumiseksi! Kiitos!

Tervetuloa kilpailemaan sekä yleisöksi tänäkin kisakautena!

HallitusAlla yhdistyksen sivujen tekstit kilpailumaksuista ja -ilmoittautumisesta:

Kilpailumaksut

SPKY:n kilpailujen lähtömaksu on jäseniltä 10 € / koira, ei-jäseniltä 15 € / koira, ja se maksetaan tilille etukäteen.


SM-kilpailun
maksu kattaa kaikki osakilpailut ja se on jäseniltä 40 € ja ei-jäseniltä 50 €. Junnu- ja nuortenmestaruuskilpailun maksu on jäseniltä 20 € / koira, ei-jäseniltä 30 € / koira.

Nautakilpailujen maksu on 15 € / koira.

SPKY:n kilpailumaksujen tilinumero on OP 501606-240270. Jokaiselle kilpailulle annetaan oma viitenumero kilpailukutsussa.

Kilpailumaksut aikaistuvat - ilmoittauduttava kaksi viikkoa etukäteen

Ilmoittautumiset kilpailuvastaavalle ja maksut pankkiin viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailuja.
Myöhemmin ilmoittautuneilta peritään kilpailumaksu kaksinkertaisena kilpailupaikalla.

Ilmoittautumiset ainoastaan kirjallisena! Mieluiten sähköpostilla, mutta myös postikortilla tai kirjeellä käy. Anna ilmoituksessa koiran nimi ja rekisterinumero sekä ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla myös vanhemmat rekisterinumeroineen sekä luokka, johon osallistut ja ohjaajan nimi.

Lisätietoja antavat yhdistyksen hallitus ja kilpailuvastaava Tiina Mäkelä (sähköposti), Antinniementie 24, 49290 Vastila, p. 041-4624987.


Edellinen sivu: Suomen Paimenkoirayhdistys ry.
Seuraava sivu: Yhteystiedot


Elma2017