Perusratatilaisuudet

Perusratatilaisuus Rantasalmella ti 29.9.

Paikka: Rantasalmi, Putkisalon Kartano
os. Putkisalontie 172, Rantasalmi
Aika: 29.9.2020
Klo: 11 eteenpäin
Ilmoittautumiset: eronen.minna.27@gmail.com
Ilmoittautumiset ja maksut SPKY:n tilille 22.9. mennessä.
Uusintayritysten varalle varustaudu niin, että voit hoitaa maksun paikan päällä pankkiyhteyksiä käyttäen, jos vain mahdollista.
Tuomarit: Minna Eronen, Helena Pesonen ja Pirjo Vanhala

Perusratatilaisuus Pudasjärvellä su 18.10.

Aika: su 18.10.
Paikka: Ruuhensuontie 1220, Pudasjärvi
Järjestäjä: Teppo Granlund
Tuomarit Elisa ja Kari Kotikoski
Mukaan otetaan 5-8 koirakkoa
Ilmoittautumiset ja kyselyt Ulla Kuukasjärvi 040 5304133

Nautaperusratatilaisuus Juvalla ma 19.10.

max. 6 koirakkoa
I lk kilpailuiden jälkeen
Paikka: MuuMaa, Juva
Vastuuhenkilö Heikki Teittinen
Tuomarit: Pirjo Vanhala, Katri Piilola, (Minna Eronen)
Ilmoittautumiset ja maksut 12.10. mennessä eronen.minna.27@gmail.com

Perusratavastaava: Minna Eronen, puh. 050 586 5056, sähköpostiosoite: eronen.minna.27@gmail.com

Perusratatilaisuuden järjestäjä: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse paikka, aika, osallistujamäärä, vapaat paikat, kuka ottaa vastaan ilmoittautumiset, kuka on vastaava henkilö ja tämän yhteystiedot sekä tuomarit. Jos tarvitset apua tuomariasiassa, ilmoita tästä perusratavastaavalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta hän voi tehdä tiedusteluja asian tiimoilta. Perusratavastaava voi toimia myös ilmoitusten vastaanottajana sekä tarkistaa tilisiirrot, mikäli maksuja on suoritettu yhdistyksen tilille ennakkoon. Perusratatilaisuuden jälkeen ilmoita, kuinka monta rataa kukin tuomari arvioi sekä tilalle kohdentuvat maksut. Tähän siis tarvitaan pankkiyhteystiedot sekä tuomareilta että järjestävän tilan maksuyhteystiedot. Maksujen jakamista helpottaa, että kaikki maksut olisi maksettu etukäteen tilille, ja että käteismaksujen kohdalla tiedetään, kuinka niiden kanssa on toimittu.

Perusratatilaisuuksia tarjoava tila: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse tai viestillä yhteystietosi. Perusratatilaisuuden järjestämiseen tarvitaan 20 – 50 kpl (osallistujamäärän mukaan) koirattuja, mutta ei liikaa paimennettuja eläimiä (ei ihmisen perässä ilmaiseksi kulkevia) hyväkuntoisia ja terveitä lampaita tai nautoja. Pelto, jonka mitat minimissään n. 100 x 100 m. Mieluummin avara kuin ahdas. Tarvitaan 4 kpl porttiaitoja (esim. kuormalava), aitatolppia sekä perusratahäkkiä varten 8 kpl n. 2 m leveitä aitoja.

Perusratatilaisuuteen osallistuja: Ilmoittaudu perusrataan ilmoituksen ohjeiden mukaan. Maksa osallistumismaksu viimeistään viikkoa ennen yhdistyksen tilille FI53 5068 0620 0227 54 viitenumerolla 30106.

Mahdollinen uusintayritys on maksettava paikan päällä, joten varaa käteistä mukaan. Kun maksat tilille, tilisiirroista maksukuitti, arkistointitunnus tai kuva tapahtumasta puhelimessa, jolla voit osoittaa maksun suoritetuksi.

Maksut ovat: Kun koira ja omistaja kuuluvat SPKY:n 20 euroa, jompikumpi kuuluu SPKY:n 30 euroa, kumpikaan ei kuulu SPKY:n 40 euroa.

Tiedustele myös tiloilta

Voit tiedustella myös suoraan tiloilta perusratatilaisuuksien järjestämisestä. Seuraavat tilat ovat luvanneet järjestää perusratatilaisuuksia.

Putkisalon kartano, Rantasalmi
Koko laidunkauden. Tied. Susanna Nuutinen, puh. 050-3405130, snuuti(at)putkisalo.fi

Katso myös harjoituspaikkalistalta tiloja, jotka ovat luvanneet järjestää perusratoja.Suomen Paimenkoirayhdistys ry