kilpailukalenteri 2020

Maajoukkuekarsinnat ja SM:t ilmoitetaan  vähintään 4 viikkoa ennen kilpailua. Ilmoittautumisajan jälkeen voi jälki-ilmoittautua, mikäli kilpailussa on tilaa ja osallistumisoikeus maajoukkuekarsintoihin täyttyy.

Kilpailujen ilmoittamista ja niihin ilmoittautumista tarkennettiin 2019:

1. Kilpailuihin osallistuminen rajatuissa kilpailuissa

Mikäli kilpailun koiramäärä on rajattu 15 koiraan tai alle, voi ohjaaja ilmoittaa alkuun yhden koiran per kilpailu. Mikäli paikkoja jää vajaaksi, täytetään kilpailu ohjaajan toisella ja mikäli paikkoja on senkin jälkeen vapaana, kolmannella koiralla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

2. Kilpailujen ilmoittamisen aikataulusta

Kilpailusta tulee tiedottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa viimeistään kuitenkin niin, että ilmoitus on julkaistu yhdistyksen sivuilla neljä päivää aikaisemmin klo 9:ään mennessä. Sivujen ylläpitäjällä tulee olla riittävästi aikaa julkaista ilmoitus.

3. Kilpailuihin ilmoittautumisen päättyminen

Kilpailukutsussa kerrotaan myös viimeinen ilmoittautumispäivä, joka voi vaihdella kilpailun järjestäjän toiveiden mukaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen järjestäjä päättää, ottaako se vastaan jälki-ilmottautumisia.

Ilmoittautumisaika kaikkiin ilmoitetaan kilpailukalenterissa.
Ilmoittautuminen osoitteeseen kilpailuvastaava@spky.fi

Kilpailumaksu on suoritettava HETI ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ kilpailutilille kyseiselle kilpailulle annetulla viitenumerolla. Rajoitetuissa kilpailuissa saat kilpailuvastaavalta varmistuksen, että mahdut kilpailuun. Maksa heti, kun olet saanut varmistuksen!

Rajoitettuihin kilpailuhin alustavasti 2 koiraa/ohjaaja/luokka.

Ulkomailla asuva henkilö voi osallistua karsintakisoihin mikäli on tilaa (etusijalla Suomessa asuvat henkilöt), muttei saa karsintapisteitä mistään kisoista. SM-kisoihin voi osallistua vain Suomessa asuva henkilö.

Muista käyttää maksaessasi kilpailutiliä, joka on eri kuin muiden maksujen tili! Väärälle tilille maksetut maksut teettävät kirjanpidossa paljon turhaa työtä!
Kilpailutili on: FI 19 5016 0620 0402 70 +  kilpailukohtainen viitenumero! 

Kilpailukalenteri 2020

Kilpailukalenteri päivittyy vuosikokouksen jälkeen.

1.–2.8.2020 Nauta PM-kisat, Juva, Muumaa

8.–11.10.2020 EM 2020, Abbaye de Salaz
Route de l’Abbaye 15, 1867 Ollon

 

 

Suomen Paimenkoirayhdistys ry