Ilmoittautuminen ja maksut

SPKY:n kilpailujen lähtömaksu on  lammaskisoissa jäseniltä 22 € / koira, ei-jäseniltä 32 € / koira. Maksu maksetaan tilille etukäteen. (Maksusta jaetaan 12 € järjestäjälle, 2 € tuomarille ja 1 € tuomarin matkakuluihin, 2 € maajoukkuekoulutukseen ja 5 € + ylimenevä osuus yhdistykselle.)

Maajoukkuekarsintakilpailujen maksu on jäseneltä 30 € / startti  ja ei-jäseneltä 40 € / startti.

Nautakilpailut kaikille 25 € / koira
(Maksusta 19 € järjestäjälle, 2 € tuomarille , 1 € matkakuluihin ja yhdistykselle 3 €)

SM-kilpailun maksu kattaa kaikki osakilpailut. Maksu on jäseniltä 70 € ja ei-jäseniltä 100 €.

1- ja 2 -luokan mestaruuskilpailujen osallistumismaksu : Jos pikkumestaruuksissa kilpaillaan kaksi starttia, on maksu 50€ (ei-jäsen 70€), mikäli vain yksi startti on maksu 30€ (ei-jäsen 50€). Jos kilpailu on jaettu kahden tilan kesken, jaetaan osallistumismaksu 25€ per startti.

Nautakilpailujen maksu on 25 € / koira.

SPKY:n kilpailumaksujen tilinumero on FI19 5016 0620 0402 70. Jokaiselle kilpailulle annetaan oma viitenumero kilpailukutsussa.  Ilmoittautuminen alkaa noin neljä viikkoa ennen kilpailua. Tarkka aika löytyy kilpailukalenterista. Kilpailumaksu on suoritettava heti ilmoittautumisen yhteydessä kilpailutilille oikealla viitenumerolla.  Jos maksaja on eri kuin kilpailija, kirjoita viitenumeron sijaan viestikenttään kilpailupäivä ja paikka sekä ohjaajan ja koiran nimi.

Eräpäivän jälkeen suoritettu maksu ei oikeuta kilpailupaikkaan, vaan kilpailijan on suoritettava kaksinkertainen osallistumismaksu jälki-ilmoittautuneena, jos kilpailussa on siihen mahdollisuus. Ilmoittautumista ei hyväksytä, jos osallistumismaksu on maksettu väärälle tilille tai myöhässä.

Ilmoittautuminen osoitteeseen: ilmoittautumiset@spky.fi. Toistaiseksi kilpailija ilmoittaa tuohon osoitteeseen mihin kilpailuun haluaa osallistua ja monellako koiralla. Ilmoittautumisten vastaanottaja lähettää vastauksena sinulle linkin, josta avautuvalle lomakkeelle kirjaat koirasi ja omat tietosi tarkemmin. Kilpailumaksu on suoritettava kilpailutilille kyseiselle kilpailulle annetulla viitteellä. Rajoitetuissa kilpailuissa saat varmistuksen, että mahdut kilpailuun. Maksa heti, kun olet saanut varmistuslinkin.

Anna ilmoituksessa koiran virallinen nimi ja SPKY:n rekisterinumero, jos se koiralla on sekä ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla myös vanhemmat rekisterinumeroineen sekä luokka, johon osallistut ja ohjaajan nimi.

Kilpailuvastaava: Helena Pesonen, kilpailuvastaava@spky.fi,

Kilpailuja sponsoroi Bozita Robur.

Lähtölistat ja tulokset löytyvät täältä.

1. Kilpailuihin osallistuminen rajatuissa kilpailuissa

Kun kilpailun osallistujamäärää on rajattu, voi kukin ohjaaja ilmoittaa enintään 2 koiraa/luokka. Mikäli paikkoja jää, täytetään kilpailu ohjaajan kolmannella koiralla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Mikäli kilpailun koiramäärä on rajattu 15 koiraan tai alle, voi ohjaaja ilmoittaa alkuun yhden koiran per kilpailu. Mikäli paikkoja jää, täytetään kilpailu ohjaajan toisella koiralla ja mikäli paikkoja on senkin jälkeen vapaana, kolmannella koiralla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

2. Kilpailujen ilmoittamisen aikataulusta

Kilpailusta tulee tiedottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa viimeistään kuitenkin niin, että ilmoitus on julkaistu yhdistyksen sivuilla neljä päivää aikaisemmin klo 9:ään mennessä. Sivujen ylläpitäjällä tulee olla riittävästi aikaa julkaista ilmoitus.

3. Kilpailuihin ilmoittautumisen päättyminen

Kilpailukutsussa kerrotaan myös viimeinen ilmoittautumispäivä, joka voi vaihdella kilpailun järjestäjän toiveiden mukaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen järjestäjä päättää, ottaako se vastaan jälki-ilmottautumisia.

Osallistumisoikeus

Normaaleissa kisoissa saa kilpailla kuka vaan vaikka olisi rajoitettu osallistujamäärä. 1- ja 2-luokan mestaruuskilpailut käsitellään normaalikilpailuina.

1- ja 2-luokan mestaruuskilpailuissa koira voi samana vuonna kisata vain yhdessä mestaruusluokassa.

1-luokan mestaruuskilpailu on rajattu alle kolmevuotiaille koirille. Koira ei saa ennen kisapäivää olla täyttänyt kolmea vuotta. Koira ei saa olla kilpaillut SPKY:n II-luokassa tai muissa ylemmissä luokissa. Aiempaa kilpailuvaatimusta ei ole. Koiran syntymäaika annettava ilmoittautumisen yhteydessä, erityisesti ei SPKY:n rekisterissä olevat koirat.

2-luokan mestaruuskilpailussa koira ei saa olla kilpaillut III-luokan tai vastaavassa kilpailussa. Koiralla ei ole ikärajaa.

Ulkomailla asuva henkilö voi osallistua karsintakisoihin mikäli on tilaa (etusijalla Suomessa asuvat henkilöt), muttei saa karsintapisteitä mistään kisoista. SM-kisoihin voi osallistua vain Suomessa asuva henkilö.

Suomen Paimenkoirayhdistys ry