Ilmoittautuminen ja maksut

SPKY:n kilpailujen lähtömaksu on  lammaskisoissa jäseniltä 22 € / koira, ei-jäseniltä 32 € / koira. Maksu maksetaan tilille etukäteen. (Maksusta jaetaan 12 € järjestäjälle, 2 € tuomarille ja 1 € tuomarin matkakuluihin, 2 € maajoukkuekoulutukseen ja 5 € + ylimenevä osuus yhdistykselle.)

Maajoukkuekarsintakilpailujen maksu on jäseneltä 30 € / startti  ja ei-jäseneltä 40 € / startti.

Nautakilpailut kaikille 25 € / koira
(Maksusta 19 € järjestäjälle, 2 € tuomarille , 1 € matkakuluihin ja yhdistykselle 3 €)

SM-kilpailun maksu kattaa kaikki osakilpailut. Maksu on jäseniltä 70 € ja ei-jäseniltä 100 €.

1- ja 2 -luokan mestaruuskilpailuiden osallistumismaksu on 25 eur/lähtö eli kaksi päiväisiltä kisoilta 50 eur/koirakko.
Ei jäsen 30 eur/lähtö. Kaksi päiväisiltä kisoilta 60 eur/koirakko.

Nautakilpailujen maksu on 25 € / koira.

SPKY:n kilpailumaksujen tilinumero on FI19 5016 0620 0402 70. Jokaiselle kilpailulle annetaan oma viitenumero kilpailukutsussa.  Ilmoittautuminen alkaa noin neljä viikkoa ennen kilpailua. Tarkka aika löytyy kilpailukalenterista. llmoittautuminen osoitteeseen: kilpailuvastaava@spky.fi. Kilpailumaksu on suoritettava heti ilmoittautumisen yhteydessä kilpailutilille oikealla viitenumerolla.  Jos maksaja on eri kuin kilpailija, kirjoita viitenumeron sijaan viestikenttään kilpailupäivä ja paikka sekä ohjaajan ja koiran nimi.

Eräpäivän jälkeen suoritettu maksu ei oikeuta kilpailupaikkaan, vaan kilpailijan on suoritettava kaksinkertainen osallistumismaksu jälki-ilmoittautuneena, jos kilpailussa on siihen mahdollisuus. Ilmoittautumista ei hyväksytä, jos osallistumismaksu on maksettu väärälle tilille tai myöhässä.

Ilmoittautumiset ainoastaan kirjallisena. Mieluiten sähköpostilla, mutta myös postikortilla tai kirjeellä käy. Anna ilmoituksessa koiran nimi ja mielellään SPKY:n rekisterinumero sekä ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla myös vanhemmat rekisterinumeroineen sekä luokka, johon osallistut ja ohjaajan nimi.

Lähtölistat ja tulokset löytyvät täältä.

Kilpailuvastaava: Tiina Mäkelä, kilpailuvastaava@spky.fi, Valkamakatu 19 C 18, 48200 Kotka, p. 041-4624987.

Kilpailuja sponsoroi Bozita Robur.

Osallistumisoikeus

Normaaleissa kisoissa saa kilpailla kuka vaan vaikka olisi rajoitettu osallistujamäärä. 1- ja 2-luokan mestaruuskilpailut käsitellään normaalikilpailuina.

1- ja 2-luokan mestaruuskilpailuissa koira voi samana vuonna kisata vain yhdessä mestaruusluokassa.

1-luokan mestaruuskilpailu on rajattu alle kolmevuotiaille koirille. Koira ei saa ennen kisapäivää olla täyttänyt kolmea vuotta. Koira ei saa olla kilpaillut SPKY:n II-luokassa tai muissa ylemmissä luokissa. Aiempaa kilpailuvaatimusta ei ole. Koiran syntymäaika annettava ilmoittautumisen yhteydessä, erityisesti ei SPKY:n rekisterissä olevat koirat.

2-luokan mestaruuskilpailussa koira ei saa olla kilpaillut III-luokan tai vastaavassa kilpailussa. Koiralla ei ole ikärajaa.

Ulkomailla asuva henkilö voi osallistua karsintakisoihin mikäli on tilaa (etusijalla Suomessa asuvat henkilöt), muttei saa karsintapisteitä mistään kisoista. SM-kisoihin voi osallistua vain Suomessa asuva henkilö.

Suomen Paimenkoirayhdistys ry