Ilmoittautuminen ja maksut

SPKY:n kilpailujen lähtömaksu on jäseniltä 22 € / koira lammaskisoissa ja 25 € / koira nautakisoissa, ei-jäseniltä kisamaksu on lammaskisoissa 32 € / koira. Maksu maksetaan tilille etukäteen. (Maksusta jaetaan 12 € järjestäjälle, 2 € tuomarille ja 1 € tuomarin matkakuluihin, 2 € maajoukkuekoulutukseen ja 5 € + ylimenevä osuus yhdistykselle.)

SM-kilpailun maksu kattaa kaikki osakilpailut. Maksu on jäseniltä 70 € ja ei-jäseniltä 100 €.
1- ja 2-luokan mestaruuskilpailun maksu on jäseniltä 40 € / koira, ei-jäseniltä 60 € / koira riippumatta lähtöjen määrästä (1 tai 2 lähtöä). Nautakilpailujen maksu on 25 € / koira.

SPKY:n kilpailumaksujen tilinumero on FI19 5016 0620 0402 70. Jokaiselle kilpailulle annetaan oma viitenumero kilpailukutsussa.  Ilmoittautumisaika kaikkiin kilpailuihin ilmoitetaan kilpailukalenterissa. llmoittautuminen osoitteeseen: kilpailuvastaava@spky.fi. Kilpailumaksu on suoritettava heti ilmoittautumisen yhteydessä kilpailutilille oikealla viitenumerolla. 

Eräpäivän jälkeen suoritettu maksu ei oikeuta kilpailupaikkaan, vaan kilpailijan on suoritettava kaksinkertainen osallistumismaksu jälki-ilmoittautuneena, jos kilpailussa on siihen mahdollisuus. Ilmoittautumista ei hyväksytä, jos osallistumismaksu on maksettu väärälle tilille tai myöhässä.

Ilmoittautumiset ainoastaan kirjallisena. Mieluiten sähköpostilla, mutta myös postikortilla tai kirjeellä käy. Anna ilmoituksessa koiran nimi ja mielellään SPKY:n rekisterinumero sekä ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla myös vanhemmat rekisterinumeroineen sekä luokka, johon osallistut ja ohjaajan nimi.

Lähtölistat ja tulokset löytyvät täältä.

Kilpailuvastaava: Tiina Mäkelä, kilpailuvastaava@spky.fi, Valkamakatu 19 C 18, 48200 Kotka, p. 041-4624987.

Kilpailuja sponsoroi Bozita Robur.

Osallistumisoikeus

Normaaleissa kisoissa saa kilpailla kuka vaan vaikka olisi rajoitettu osallistujamäärä. 1- ja 2-luokan mestaruuskilpailut käsitellään normaalikilpailuina.

1- ja 2-luokan mestaruuskilpailuissa koira voi samana vuonna kisata vain yhdessä mestaruusluokassa.

1-luokan mestaruuskilpailu on rajattu alle kolmevuotiaille koirille. Koira ei saa ennen kisapäivää olla täyttänyt kolmea vuotta. Koira ei saa olla kilpaillut SPKY:n II-luokassa tai muissa ylemmissä luokissa. Aiempaa kilpailuvaatimusta ei ole. Koiran syntymäaika annettava ilmoittautumisen yhteydessä, erityisesti ei SPKY:n rekisterissä olevat koirat.

2-luokan mestaruuskilpailussa koira ei saa olla kilpaillut III-luokan tai vastaavassa kilpailussa. Koiralla ei ole ikärajaa.

Ulkomailla asuva henkilö voi osallistua karsintakisoihin mikäli on tilaa (etusijalla Suomessa asuvat henkilöt), muttei saa karsintapisteitä mistään kisoista. SM-kisoihin voi osallistua vain Suomessa asuva henkilö.

Uusi kilpailusysteemi kokeilussa kesällä 2018

Viime vuosina kasvaneen 3-luokan osanottajamäärän vuoksi kokeillaan muutamassa kilpailuissa uudenlaista tapaa pitää kilpailuviikonloppu. Näissä kilpailussa ei ole rajoitusta ja kaikki pääsevät kilpailemaan. Jos kilpailijoita ilmoittautuu enemmän kuin mitä tila pystyy yhden päivän aikana ottamaan, niin silloin jaetaan kisaajat kahdelle päivälle ilmoittautumisjärjestyksessä ja loput jäljelle jäävät paikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Perussääntönä on 2 koiraa/ohjaaja/pv. Saman ohjaajan 3. koira pääsee, jos paikkoja jää.

Suomen Paimenkoirayhdistys ry