SPKY vuosikokous

Suomen Paimenkoirayhdistyksen vuosikokous järjestetään 27.2.2021 Haminassa sekä etäyhteydellä. Alla tietoa ja materiaalia etänä kokoukseen osallistuville: 

Ennen kokousta: 

  • Ilmoittautuneet ovat saaneet sähköpostitse kutsun kokoukseen. Testaa etukäteen, että pääset liittymään kokoukseen. Kokoukseen voi yrittää liittyä koska vain, pääset sinne uudestaan samalla linkillä varsinaisen kokouksen aikana. 
  • Tarkista, että olet saanut Lindalta kutsun äänestämään, sähköpostin otsikko on ”SPKY:n hallituksen jäsenten vaali”. Tätä sähköpostia tarvitset, jos kokouksessa äänestetään hallituksen jäsenistä. Jos et ole saanut kutsua, tarkista myös roskaposti sekä Gmailin erilaiset kansiot (tarjoukset, sosiaaliset verkostot jne.). Mikäli kutsua ei kuitenkaan löydy, laita Lindalle meili (pihl.linda(at)gmail.com)
  • Jos liityt puhelimella, lataa Google Meet sovellus. 
  • Testaa että koneessasi on toimiva mikrofoni ja kaiutin. Joissain koneissa ei ole sisäänrakennettua mikrofonia, ja joskus joillain ulkoisilla laitteilla voi olla haasteita. Nämä kannattaa olla testattuina, koska mikäli koneen ääni ei toimi, ei sitä enää kokouksen aikana voi millään korjata. 
  • Ohjeet kokoukseen liittymisestä: https://drive.google.com/file/d/1K6vzs5Vp4iRHzFBPuLbne-_MovexaeQq/view?usp=sharing

Kokouksen aikana: 

  • Liity ajoissa, olen itse kokouksessa paikalla noin 13.30 alkaen. Ennen kokousta voidaan testata, että kaikkien ääni kuuluu ja esimerkiksi chatti-ruutu toimii. 
  • Pidetään mikrofonit mykistettyinä ellet käytä puheenvuoroa.
  • Pyydä puheenvuoro kirjoittamalla kokouksen chattiin oma nimesi. Tekninen sihteeri kertoo nämä kokouksen puheenjohtajalle. 
  • Äänestys: Suljettu lippuäänestys mahdollisessa hallituksen jäsenten vaalissa suoritetaan Google Formsin kautta. Tämän käyttöön ohjeistetaan kokouksen aikana. Äänestyksen käyttäminen vaatii kirjautumista google-tilille, jotta voidaan varmistaa vain yksi ääni jokaiselta osallistuja-jäseneltä. Äänestys on täysin anonyymi, tuloksista ei näe äänestäneitä henkilöitä. Avoimet äänestykset suoritetaan kokouksen chatin kautta, tästäkin annetaan ohjeet kokouksessa, jos on tarpeen äänestää. 

 

Kokouksen materiaalit: 

Esityslista: ESITYSLISTAvuosikokous2021vers2.docx

Budjetti: Tiedoston Budjetti 2021.xls

Toimintasuunnitelma 2021: Toimintasuunnitelma2021.docx

Toimintakertomus 2020: Toimintakertomus 2020.pdf

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *