Hallitus tiedottaa kilpailujen peruuttamisesta

Suomen paimenkoirayhdistys noudattaa viranomaisten antamia rajoituksia ja suosituksia. Niiden vuoksi kilpailujen järjestäminen ei ole toistaiseksi mahdollista.

World Trial on siirretty järjestettäväksi vuonna 2021. Suomesta siihen osallistuu vuoden 2020 World Trialiin valittu joukkue. Jos ISDS:ltä tulee lisäohjeistuksia esimerkiksi joukkueen valintaa koskien, noudatetaan niitä.

Continental Sheepdog Championshipin aikatauluista ei ole vielä varmuutta. Jos niitä siirretään eteenpäin, niihin osallistuu Suomesta vuodelle 2020 valittu joukkue. Jos CSC-komitealta tulee lisäohjeistuksia esimerkiksi joukkueen valintaa koskien, noudatetaan niitä.

Seuraavien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden aikataulusta ei ole varmuutta. Se saattaa siirtyä vuodelle 2022 World Trialin siirtymisen vuoksi.

Vuoden 2020 maajoukkuekarsinnat pyritään järjestämään syksyllä, mikäli vuonna 2021 järjestetään arvokilpailuja, joihin tarvitaan uusi joukkue (eli vuoden 2020 CSC-kilpailua ei siirretä vuodelle 2021 ja/tai PM-kilpailut järjestetään vuonna 2021). Maajoukkueen karsintasäännöistä voidaan poiketa vuonna 2020 siten, että kaikille kilpailijoille taataan tasapuolinen mahdollisuus osallistua karsintoihin.

Suomenmestaruuskilpailut pyritään järjestämään 3-päiväisenä, paikka ja aika ovat vielä avoimet. Karsintasäännöistä voidaan poiketa vuonna 2020 siten, että kaikille kilpailijoille taataan tasapuolinen mahdollisuus osallistua mestaruuskilpailuun.