Perusratatilaisuudet

Nautaperusrata Nilsiässä 27.8.2020

klo 10:00
Järjestäjä Eija Huusko, Mty Huusko Arto ja Tuomo
Kinahmintie 565, 73350 Haluna
Ilmoittautumiset Eija Huuskolle Whatsup -nroon 044 5523207
Tuomarit Minna Eronen ja Helena Pesonen

Perusratavastaava: Minna Eronen, puh. 050 586 5056, sähköpostiosoite: eronen.minna.27@gmail.com

Perusratatilaisuuden järjestäjä: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse paikka, aika, osallistujamäärä, vapaat paikat, kuka ottaa vastaan ilmoittautumiset, kuka on vastaava henkilö ja tämän yhteystiedot sekä tuomarit. Jos tarvitset apua tuomariasiassa, ilmoita tästä perusratavastaavalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta hän voi tehdä tiedusteluja asian tiimoilta. Perusratavastaava voi toimia myös ilmoitusten vastaanottajana sekä tarkistaa tilisiirrot, mikäli maksuja on suoritettu yhdistyksen tilille ennakkoon. Perusratatilaisuuden jälkeen ilmoita, kuinka monta rataa kukin tuomari arvioi sekä tilalle kohdentuvat maksut. Tähän siis tarvitaan pankkiyhteystiedot sekä tuomareilta että järjestävän tilan maksuyhteystiedot. Maksujen jakamista helpottaa, että kaikki maksut olisi maksettu etukäteen tilille, ja että käteismaksujen kohdalla tiedetään, kuinka niiden kanssa on toimittu.

Perusratatilaisuuksia tarjoava tila: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse tai viestillä yhteystietosi. Perusratatilaisuuden järjestämiseen tarvitaan 20 – 50 kpl (osallistujamäärän mukaan) koirattuja, mutta ei liikaa paimennettuja eläimiä (ei ihmisen perässä ilmaiseksi kulkevia) hyväkuntoisia ja terveitä lampaita tai nautoja. Pelto, jonka mitat minimissään n. 100 x 100 m. Mieluummin avara kuin ahdas. Tarvitaan 4 kpl porttiaitoja (esim. kuormalava), aitatolppia sekä perusratahäkkiä varten 8 kpl n. 2 m leveitä aitoja.

Perusratatilaisuuteen osallistuja: Ilmoittaudu perusrataan ilmoituksen ohjeiden mukaan. Maksa osallistumismaksu viimeistään viikkoa ennen yhdistyksen tilille FI53 5068 0620 0227 54 viitenumerolla 30106.

Mahdollinen uusintayritys on maksettava paikan päällä, joten varaa käteistä mukaan. Kun maksat tilille, tilisiirroista maksukuitti, arkistointitunnus tai kuva tapahtumasta puhelimessa, jolla voit osoittaa maksun suoritetuksi.

Maksut ovat: Kun koira ja ohjaaja kuuluvat SPKY:n 20 euroa, jompikumpi kuuluu SPKY:n 30 euroa, kumpikaan ei kuulu SPKY:n 40 euroa.

Tiedustele myös tiloilta

Voit tiedustella myös suoraan tiloilta perusratatilaisuuksien järjestämisestä. Seuraavat tilat ovat luvanneet järjestää perusratatilaisuuksia.

Putkisalon kartano, Rantasalmi
Koko laidunkauden. Tied. Susanna Nuutinen, puh. 050-3405130, snuuti(at)putkisalo.fi

Katso myös harjoituspaikkalistalta tiloja, jotka ovat luvanneet järjestää perusratoja.Suomen Paimenkoirayhdistys ry