Perusratatilaisuudet

Muista maksaa osallistumismaksu viimeistään viikkoa ennen perusrataa yhdistyksen tilille FI53 5068 0620 0227 54 viitenumerolla 30805

Perusratatilaisuus lampailla Perttelissä pe 16.9.

Aika: pe 16.9.2022, klo 15 alkaen
Paikka: Minna Pukkilan tilalla Perttelissä
Osoite: Romsilantie 471, 25180 Pertteli
Ilmoittautumiset perusratavastaavalle: Minna Eronen, sähköposti: eronen.minna.27@gmail.com
Tuomarit: Maarit Kyöstilä ja Pirjo Vanhala
Muuta: Mahtuu  max 5 koiraa.

Maksut Spky:n tilille 15.9. mennessä ja vain uusintayritykset käteismaksulla. Tilan yhteystieto: Minna Pukkila, 040-8152005

Perusratatilaisuus naudoilla Nilsiässä ma 3.10.

Aika: maanantai 3.10.2022
Klo 11:00 alkaen
Osoite: Kinahmintie 565, 73350 Haluna
Järjestäjä: Mty Huusko
Tuomarit: Maarit Kyöstilä ja Riitta Talvela
Ilmoittautumiset: Eija Huusko, Whatsappilla numeroon 0445523207 
Maksut viikkoa ennen. Kts ohjeet yllä.

Perusratojen  järjestäminen

Perusratavastaava: Minna Eronen, puh. 050 586 5056, sähköpostiosoite: eronen.minna.27@gmail.com

Perusratatilaisuuden järjestäjä: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse paikka, aika, osallistujamäärä, vapaat paikat, kuka ottaa vastaan ilmoittautumiset, kuka on vastaava henkilö ja tämän yhteystiedot sekä tuomarit. Jos tarvitset apua tuomariasiassa, ilmoita tästä perusratavastaavalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta hän voi tehdä tiedusteluja asian tiimoilta. Perusratavastaava voi toimia myös ilmoitusten vastaanottajana sekä tarkistaa maksujen tilisiirrot.

Perusratatilaisuuden jälkeen ilmoita, kuinka monta rataa kukin tuomari arvioi sekä tilalle kohdentuvat maksut. Tähän siis tarvitaan pankkiyhteystiedot sekä tuomareilta että järjestävän tilan maksuyhteystiedot. Maksujen jakamista helpottaa, että kaikki maksut olisi maksettu etukäteen tilille, ja että käteismaksujen kohdalla tiedetään, kuinka niiden kanssa on toimittu.

Tuomari tai järjestäjä tulostaa omavalvontalomakkeen tästä linkistä ja lähettää sen kilpailuvastaavalle.

Muista jääviysasiat: Koira ei voi suorittaa perusrataa omalla tilallaan ja/tai eläimillä joiden parissa koira työskentelee, eikä myöskään tilalla, jossa käy säännöllisesti treenaamassa. Tuomari ei voi myöskään arvostella omistamansa tai oman tilan käytössä olevan koiran tai sen ensimmäisen polven jälkeläisen perusrataa.

Perusratatilaisuuksia tarjoava tila: Ilmoita perusratavastaavalle sähköpostitse tai viestillä yhteystietosi. Perusratatilaisuuden järjestämiseen tarvitaan 20 – 50 kpl (osallistujamäärän mukaan) koirattuja, mutta ei liikaa paimennettuja eläimiä (ei ihmisen perässä ilmaiseksi kulkevia) hyväkuntoisia ja terveitä lampaita tai nautoja. Pelto, jonka mitat minimissään n. 100 x 100 m. Mieluummin avara kuin ahdas. Tarvitaan 4 kpl porttiaitoja (esim. kuormalava), aitatolppia sekä perusratahäkkiä varten 8 kpl n. 2 m leveitä aitoja.

Perusratatilaisuuteen osallistuja: Ilmoittaudu perusrataan ilmoituksen ohjeiden mukaan. Ilmoita järjestäjälle myös suorittavan koiran vanhemmat, jotta voidaan ottaa huomioon tuomarin mahdolliset jääviydet. Maksa osallistumismaksu viimeistään viikkoa ennen yhdistyksen tilille FI53 5068 0620 0227 54 viitenumerolla 30805.

Mahdollinen uusintayritys on maksettava paikan päällä, joten varaa käteistä mukaan. Kun maksat tilille, tilisiirroista maksukuitti, arkistointitunnus tai kuva tapahtumasta puhelimessa, jolla voit osoittaa maksun suoritetuksi.

Maksut ovat: Kun koira ja omistaja kuuluvat SPKY:n 20 euroa, jompikumpi kuuluu SPKY:n 30 euroa, kumpikaan ei kuulu SPKY:n 40 euroa.

Tiedustele myös tiloilta

Voit tiedustella myös suoraan tiloilta perusratatilaisuuksien järjestämisestä. Seuraavat tilat ovat luvanneet järjestää perusratatilaisuuksia.

Putkisalon kartano, Rantasalmi
Koko laidunkauden. Tied. Susanna Nuutinen, puh. 050-3405130, snuuti(at)putkisalo.fi

Katso myös harjoituspaikkalistalta tiloja, jotka ovat luvanneet järjestää perusratoja.Suomen Paimenkoirayhdistys ry