Karsintakilpailuista:

Hallitus tiedottaa viimeaikaisen covid-19 tautitilanteen kehittymisen takia:

Mikäli ulkomaisten tuomari käyttö estyy karsintakilpailuissa, käytetään kahta kotimaista tuomaria. Nyt suunnitellut kilpailut pyritään järjestämään, mutta mikäli ne estyvät voidaan karsintakilpailuja järjestää vielä vuoden 2021 puolella. Tilanteen niin vaatiessa karsintalähtöjen määrää voidaan myös pienentää ja mahdollisesti käyttää hyväkseen esikarsintalistan tuloksia.

Hallitus tekee päätöksen karsintakilpailujen toteuttamisesta niin, että ensimmäisen karsintakilpailun jälkeen on päätöksenteosta jäävätty pois ne hallituksen jäsenet jotka itse osallistuvat karsintoihin.

Mikäli karsintakilpailuja joudutaan järjestämään vielä vuoden 2021 puolella, käytetään niihin tämän vuoden esikarsintalistaa, joka päivittyy viimeisiin karsintakisoihin asti.

Hallitus seuraa tilannetta ja tiedottaa mahdollisista päätöksistä / muutoksista niin pian kuin mahdollista. Muistakaa myös voimassa oleva kilpailujen järjestämisohje, hallitus päivittää ohjetta tilanteen niin vaatiessa.

Yhdessä toimimalla joustavasti ja järkevästi mahdollistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen tässä vaikeassa tilanteessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *