Kutsu vuosikokoukseen

Tervetuloa Suomen paimenkoirayhdistys ry.n vuosikokoukseen lauantaina 5.3.2022 Marskin Majalle Lopelle. 
Osoite Marskintie 216, 12700 Loppi (Navigaattoriin Marskintie 280). Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.

Aloitamme klo 13 omakustanteisella kolmen ruokalajin lounaalla (36 €) ja vuosikokous alkaa klo 14. Yhdistys tarjoaa kokouskahvit. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä, yhteyden testaus klo 12:30 -13. Kokouksessa yhdistyksen sääntömuutoksen 1. käsittely, esityslista ja sääntömuutosehdotus ovat alla olevissa linkeissä.

Etäyhteys vuosikokoukseen toteutetaan Google Meets-sovelluksella, joten jokainen osallistuja tarvitsee osallistumista varten Gmail-sähköpostiosoitteen. Jos sellaista ei ennestään ole, voi sen luoda osoitteessa www.gmail.com. Henkilökohtainen kutsulinkki kokoukseen lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Mahdollinen äänestys toteutetaan Google Formsilla. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ja materiaalit tulevat myös SPKY:n kotisivuille www.spky.fi

Alueelliset koronarajoitukset vaihtuvat koko ajan, joten paikan päälle kokoukseen tulevaa henkilömäärää voidaan joutua rajoittamaan. Ilmoittautumiset 18.2.2022 mennessä osoitteeseen helemapesonen@gmail.com tai viestillä 040-7602735. Jäsenyyden tarkastamista varten ilmoita yhteystiedot, osallistutko etänä vai mahdollisuuksien mukaan paikan päällä sekä sähköpostiosoite, johon kutsulinkki etäosallistumiseen lähetetään. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot.