Uusi koirarekisteri- ja kilpailutietokanta

Yhdistyksen vuosikokouksessa tullaan esittelemään aikataulu- ja budjettiehdotus kauan kaivatulle koirarekisterin ja kisatietokannan uusimiselle. Järjestelmäuudistuksen tavoitteena on automatisoida prosesseja jotka tällä hetkellä vaativat paljon ihmistyövoimaa ja joiden automatisointi on melko helppoa. Jotta aikataulu, budjetti ja toisaalta myös ylläpito pysyy hallinnassa, ei poikkeustapauksia ole tarkoitus automatisoida vaan ne tehdään jatkossakin käsin. Järjestelmään ei myöskään haluta rakentaa runsaasti sääntöjä tai tarkistuksia jotta niiden ylläpito ei jatkossa käy ylivoimaiseksi.

Tällä hetkellä on käynnissä vaatimusmäärittelyjen kuvaus joiden perusteella toimittaja tekee tarkan hinta- ja aikatauluarvion. Alla olevasta linkistä pääsee katsomaan kilpailutietokannan prosessikuvausta ja vaatimuksia ylätasolla. Vastaavat materiaalit julkaistaan koirarekisterin osalta kunhan ne saadaan yhdessä rekisterinpitäjien kanssa ensin tehtyä. EDIT: Lisätty linkki Koirarekisterin määritykseen.  
Hallitus toivoo että jäsenistö tutustuisi materiaaliin etukäteen ennen vuosikokousta. Aiheesta keskustelua varten avataan SPKY:n facebook-sivuille oma aloitus, kysymyksiä ja kommentteja voi myös lähettää Lindalle (pihl.linda(at)gmail.com)

Kilpailutietokanta:
https://drive.google.com/file/d/1YS0vyMCGh0Z61YAtzstUJR6yD8ujrdCq/view?usp=sharing

Koirarekisteri:

https://drive.google.com/file/d/1LBOhDn_vXUjoX_bj3yIXUdwXNEEhV6fG/view?usp=sharing

 

 

2 thoughts on “Uusi koirarekisteri- ja kilpailutietokanta”

  1. Nykyisessä systeemissä maksun suorittamisesta ei jää maksajalle kuin pankin tuloste, jossa on saaja, tilinro, viite ja summa.
    Kirjanpitoon vaikea kohdentaa menoksi/tiliöidä, kun suorituksesta ei ole selitettä.
    Saako siis uudessa järjestelmässä kilpailuun ilmoittautumisesta maksukuitin, kun maksu on suoritettu.
    Tuleeko siis maksusta automaattisesti ilmoitus ja maksukuitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *